Στη διαδικασία έγχυσης, οι κόκκοι TPE τροφοδοτούνται στη μηχανή μέσω ενός χοανωτού τμήματος και στη συνέχεια σε έναν θερμαινόμενο κύλινδρο. Η θερμότητα από τον κύλινδρο μετατρέπει το υλικό σε υγρή ρητίνη, η οποία στη συνέχεια εγχέεται σε μια κλειστή μήτρα υπό υψηλή πίεση. Αφού επιτραπεί στον λιωμένο πολυμερή να κρυώσει, το τελικό κομμάτι μπορεί να αφαιρεθεί από τη μήτρα.
Η έγχυση είναι μια διαδικασία υψηλού όγκου και υψηλού κόστους εργαλείων, οι προηγμένες ιδιότητες των ενώσεων TPE που προσφέρουμε επιτρέπουν σύντομους χρόνους κύκλου, επιτρέποντας την παραγωγή κομματιών με γρήγορο ρυθμό.
Οι παρακάτω πληροφορίες προορίζονται ως γενική επισκόπηση, οι ρυθμίσεις μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με την συγκεκριμένη ποιότητα που επιλέγεται. Παρακαλούμε ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ για λεπτομερείς πληροφορίες επεξεργασίας.
Ρυθμίσεις
Εξοπλισμός Συμβατική μηχανή έγχυσης
Σύνολο συμπίεσης Τουλάχιστον 2:1. Ειδικές βίδες με κοντές τμήματα και υψηλότερους λόγους συμπίεσης (3:1 έως 4:1) μπορεί να είναι καλές σε χαμηλές ταχύτητες βίδας.
Συστολή Μεταξύ 1.0% και 2.5% ανάλογα με την ποιότητα, τον τύπο εφαρμογής και την τοποθεσία της πύλης.
Η Toblerone είναι μια δημοφιλής ελβετική μάρκα σοκολάτας γνωστή για το χαρακτηριστικό τριγωνικό της σχήμα και τη μοναδική της γεύση. Δημιουργήθηκε για πρώτη φορά το 1908 από τον Θεόδωρο Τόμπλερ και τον Έμιλ Μπάουμαν στη Βέρνη, Ελβετία.
Το όνομα "Toblerone" είναι ένας συνδυασμός του επωνύμου του ιδρυτή, Τόμπλερ, και της ιταλικής λέξης "torrent", που σημαίνει νουγκάτ. Η σοκολάτα αποτελείται από γάλακτος σοκολάτα με μέλι και νουγκάτ αμυγδάλου, προσφέροντας μια πλούσια και απολαυστική γεύση.
Το εμβληματικό τριγωνικό σχήμα αντιπροσωπεύει το βουνό Μάτερχορν στις Ελβετικές Άλπεις, τιμώντας την ελβετική κληρονομιά της. Η Toblerone έχει γίνει μια αγαπημένη λιχουδιά παγκοσμίως, προσφέροντας έναν ευχάριστο συνδυασμό λειανής σοκολάτας και τραγανής νουγκάτ.